Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування у Львові

Четвер, 8 лютого 2024, 13:54

На вулиці Газовій біля ТРЦ Forum Lviv більше ніж на половину зменшать кількість паркомісць

паркування у Львові

Депутати Львівської міськради погодили збільшення та зменшення кількості  паркомісць на існуючих майданчиках.

Сьогодні, 8 лютого, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про внесення змін до затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території Львівської міської територіальної громади

"За" проголосували 41 депутат.

Зміни пропонують в частині доповнення до переліку спеціальних земельних ділянок, визначених для забезпечення паркування транспортних засобів із зазначенням місця розташування та кількості місць для паркування.

вул. Леся Курбаса – 4 паркомісця (ТОВ "Пасаж Театральний")

вул. Є. Озаркевича – 27 паркомісць (ЛКП "Львівавтодор")

вул. Тершаковців – 27 паркомісць (ЛКП "Львівавтодор")

просп. В. Чорновола, 7 – 3 паркомісця (ТзОВ "Готель Львів")

вул. Вільна – 10 паркомісць (ЛКП "Львівавтодор")

Крім цього, вирішили збільшити та зменшити кількість паркомісць вже на існуючих майданчиках відповідно до вимог патрульної поліції у Львівській області. Відтак найбільше паркомісць зменшать на вул.Газовій, де з 40 залишать лише 16. 

 

Зазначимо, у 2020 році міськрада дозволила перетворити двоповерхову будівлю у багатоповерховий торгово-офісний центр на вул. Джерельній, 69, а у 2019 році у Львівській міській раді оприлюднили детальний план території у районі вул. Газової, вул. П. Куліша, вул. М. Балабана, вул. Джерельної, згідно з яким цю територію забудують новими будинками та офісами. 

Крім цього, на вул. Газовій, де зараз знаходиться водонапірна вежа, планують збудувати 5-поверхову офісну будівлю.  А у 2023 році виконком дозволив добудувати новий поверх до будівлі на вул. Газовій та перетворити її на 3-поверховий офісний центр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.