Зміст статті

13 листопада 2023

Міжнародний Осінній Салон "Високий замок"

Міжнародний Осінній Салон "Високий замок" у Львівському палаці мистецтв.

Щорічна конкурсна виставка Міжнародний Осінній Салон "Високий замок" Львівської обласної організації Національної спілки художників України та Культурно-мистецького центру "Львівський палац мистецтв".

На цьогорічному Осінньому Салоні презентує понад 200 робіт 150 різних митців з України, Польщі та Словаччини, зокрема твори Михайла Демцю, Ореста Скопа, Миколи Андрущеко, Анатолія Фурлета та Петра Сипняка.

У ретроспективній частині Осіннього салону на другому поверсі Палацу мистецтв можна побачити найкращі фрагменти робіт відомого українського художника та вітражиста Валерія Шаленка, а також скульптури Ємануїла Миська.

На першому поверсі Палацу мистецтв розташовані: виставка дитячого малюнку "Через терни до зірок" та виставка Українського плакату робіт студентів Харківської державної академії дизайну і мистецтв.

Міжнародний Осінній Салон "Високий замок" триватиме до 1 грудня 2023 року.


Перший поверх


Другий поверх


Третій поверх

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.