Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Візняк

lvivpalace.art

Середа, 31 січня 2024, 10:05

Візняк більше не очолює Львівський палац мистецтв

Юрій Візняк

Юрій Візняк звільнився з посади гендиректора Львівського палацу мистецтв.

Про це повідомляє Львівський палац мистецтв на своїй сторінці у Фейсбуці.

Генеральний директор Львівського палацу мистецтв Юрій Візняк подав заяву про звільнення з посади за власним бажанням через завершення дії його контракту.

На зборах трудового колективу Львівського палацу мистецтв, які відбулися 29 січня, було проведено таємне голосування для визначення кандидатури із числа заступників установи, яку колектив може рекомендувати управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради для призначення виконуючого обов'язки директора Палацу мистецтв до проведення конкурсного відбору.

Переможцем став заступник генерального директора Олександр Лабецький.

"Рішення та протокол зборів надіслані до департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА, департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА та управління майном Львівської обласної ради" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Юрій Візняк з 12 березня 2019 року очолив Львівський палац мистецтв, а у березні 2018 року його призначили тимчасово виконуючим обов'язки директора закладу.

Він був першим заступником голови Львівської ТО Радикальної партії Олега Ляшка, проте у травні 2019 року залишив фракцію.

Також Візняк у 2016 році був в.о. директора КП "Телекомпанія "Львів-ТБ". У 2006-2012 рр. він очолював Мостиську та Городоцьку РДА, а у 2012 році його призначили директором Державного комунального підприємства Львівської облради "Львівторф".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.