Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Середа, 6 грудня 2023, 12:56

На фасадах двох ліцеїв Львова встановлять меморіальні таблиці бійцям ЗСУ

Львів

Виконком погодив встановлення меморіальних таблиць захисникам на фасадах ліцеїв ім. В’ячеслава Чорновола та ім. Івана Пулюя

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 5 грудня, виконавчий комітет Львівської міськради погодив встановлення меморіальних таблиць двом військовослужбовцям, які загинули в російсько-українській війні. 

Зокрема, меморіальні таблиці встановлять на фасадах двох шкіл у Львові – ліцею ім. В’ячеслава Чорновола та ліцею ім. Івана Пулюя відповідно до уніфікованого взірця:

- меморіальну таблицю учаснику бойових дій Івану Тимціву на фасаді ліцею № 46 ім. В’ячеслава Чорновола Львівської міської ради на вул. Науковій, 90;

- меморіальну таблицю учаснику бойових дій Юрію Кошовському на фасаді ліцею ім. Івана Пулюя Львівської міської ради на вул. І. Пулюя, 16.

Нагадаємо, 20 жовтня виконком затвердив вигляд та порядок встановлення меморіальних таблиць загиблим захисникам.

Додамо, на Львівщині на встановлення пам’ятних знаків загиблим захисникам України з обласного бюджету передбачили 3,8 мільйона гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.