Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

басейн у школі

П'ятниця, 15 грудня 2023, 09:46

Усі львівські учні 2-4 класів під час кінул зможуть безкоштовно займатися плаванням у школах

басейн у школі

Заняття відбуватимуться у тих школах, де є басейни.

Вчора, 14 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили Програму початкового навчання дітей з плавання у закладах загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади на 2024 рік,

Згідно з програмою всі учні 2-4 класів Львова зможуть безкоштовно навчатись плаванню у тих школах, де є басейни. Однак таке рішення буде дійсне лише на час канікул.

"Враховуючи те, що в нас є осінні, зимові, весняні і довгі літні канікули ми ініціювали ідею, щоб в цей період шкільними басейнами користувались діти з тих навчальних закладів, які не мають басейнів. Ми хочемо, щоб всі наші учні вміли плавати, і це рішення – прекрасна нагода реалізувати наш намір" – розповідає начальник управління освіти Львова Андрій Закалюк.

Відповідну ухвалу опублікували на сайті Львівської міськради ще 5 грудня. Згідно з документами програма охоплює учнів 2-4-х класів закладів загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади.

Основна її мета – розширення можливостей здобуття вмінь та навичок плавання, залучення дітей до рухової, фізичної активності у канікулярний період та сприяння безпеці на воді серед учнів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.