Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

офіси

візуалізація

П'ятниця, 15 грудня 2023, 12:21

у Львові на Кульпарківській збудують ще один скляний офісний центр

офіси

У міськраді погодили будівництво офісів з підземним паркінгом на вул.Кульпарківській, 93.

Про це повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

Сьогодні, 15 грудня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.


Згідно рішення, у Львові збудують громадську будівлю з вбудованими нежитловими та офісними приміщеннями, даховою котельною та підземним паркінгом на вул.Кульпарківській, 93.

Згідно з візуалізацією будівля буде скляною та матиме 5 поверхів.

"Тут офісна будівля у такому європейському форматі. Зараз у містах західної Європи офіси часто будують не у формі хмарочосів, а у формі низькоповерхової, більш ландшафтної офісної архітектури. Я вважаю, що це правильний підхід у даному місці" – пояснив Антон Коломєйцев.

 

Зазначимо, у червні цього року за цією адресою виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "ТБО Львівбуд" торгово-офісного центру. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.