Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сесія Львівської міськради

П'ятниця, 9 лютого 2024, 11:02

Депутати Львова погодили премії для контрактників десантно-штурмових бригад та морської піхоти

сесія Львівської міськради

Мешканці Львівської МТГ, які підпишуть контракт із десантно-штурмовими військами чи морською піхотою, отримають від міста 50 тисяч гривень премії.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 8 лютого, на сесії Львівської міськради депутати внесли зміни до комплексної програми підтримки військових, доповнивши її рішенням про одноразову виплату у розмірі 50 тис. грн з міського бюджету тим, хто перебуває на військовому обліку на території Львівської МТГ та підписав контракт з військовими частинами десантно-штурмових військ та військово-морських сил ЗСУ.

Як пояснили в управлінні соціального захисту Львівської міської ради, процедура передбачатиме, що для отримання цієї допомоги потрібно звернутися до територіального центру комплектування і вже опісля керівник цього центру подаватиме відповідний пакет документів про таку виплату до міськради.

Допомогу зможе отримати кожен, хто підписав такий контакт, та є мешканцем Львівської МТГ, у томі числі внутрішньо переміщені люди, які перебувають на військовому обліку на території Львівської громади.

Зазначимо, 12 січня рішення про виплату 50 тис. грн прийняли на засіданні виконавчого комітету міста.

Нагадаємо, у грудні 2023 року депутати міськради затвердили програму соціального захисту дітей, батьки яких загинули внаслідок ракетних ударів зі сторони країни-агресора РФ.

Тоді ж у місті напрацювали нову комплексну програму підтримки ветеранів війни та родичів сімей загиблих захисників і захисниць України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.