Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Щепова

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 20 лютого 2024, 09:22

У Львові за три мільйони заасфальтують вулицю Щепову, яку почали ремонтувати три роки тому

вул. Щепова

Вулиця з'єднує район Під Голоском і вул. Малоголосківську, у перспективі по ній планують запустити громадський транспорт.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.
 
Вулицю Щепова, на ділянці, де у 2021 році розпочалися ремонтні роботи, цього року планують заасфальтувати. За словами голови району Ірина Джурик, цього року запланували 3,2 млн грн, щоб доробити цю частину.
 
Раніше тут облаштували основу під дорожнє покриття і зробили тротуари, але через війну роботи припинили. Як пояснили в департаменті міської мобільності та вуличної інфраструктури, у перспективі по вул. Щепова планують запустити громадський транспорт.
 

"Тут була ґрунтова дорога, на якій лежали дорожні плити, і вона з’єднувала район Під Голоском і вул. Малоголосківську. У 2021 році розпочали капітальний ремонт. Тоді Шевченківська районна адміністрація облаштувала підпірні стінки і провела усі підготовчі роботи. Однак, у 2022 році, через війну, роботи зупинили. У 2023 р, на вимогу мешканців, ми облаштували цементно-піщану основу на цій дорозі і почали облаштовувати хідники. Також ми зробили водовідведення і дощоприймачі. Але через обмежене фінансування не змогли заасфальтувати" – пояснила Ірина Джурик.

Щоб не втратити ці роботи, які вже були виконані, з настанням сприятливих погодних умов, підрядна організація може відновити роботи. Мінімально об’єм робіт, який необхідно виконати – це заасфальтувати ділянку дороги, де вже виставили бордюри і облаштували тротуарне покриття. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.