Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 27 лютого 2024, 11:03

Неподалік Золочева через п'яного водія в ДТП загинуло троє людей, ще двоє у лікарні

дтп

Поблизу села Словіта п'яний водій дев'ятки виїхав на зустрічну смугу та зіштовхнувся з бусом гуманітарної місії "На щиті".

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 26 лютого, близько 04:40 години, на автодорозі "Тернопіль-Львів" поблизу села Словіта Львівського району, водій автомобіля "ВАЗ 2109", 21-річний мешканець одного з сіл Золочівського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з мікроавтобусом "Mercedes-Benz Sprinter 313", яким керував 41-річний львів’янин.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій легковика та його пасажир, 24-річний мешканець Золочівського району, загинули на місці події.

Ще один пасажир "ВАЗ 2109", 28-річний мешканець Кіровоградської області, отримав тілесні ушкодження та, незважаючи на зусилля медиків, помер у кареті швидкої допомоги.

Окрім цього, водій мікроавтобуса, його пасажир, 38-річний житель Львівського району, та пасажир легковика, 41-річний мешканець Золочівського району, отримали тілесні ушкодження та буди доставлені до медичного закладу.

Встановлено, що водій "ВАЗ 2109" перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомили у спільноті "Варта", легковик зіткнувся із автомобілем гуманітарної місії "На щиті", яка евакуйовує загиблих військових із фронту.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.