Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проект

візуалізація

Середа, 28 лютого 2024, 11:15

У Львові планують добудувати автовокзал на Стрийській

проект

Міськрада погодила добудову технологічного приміщення автовокзалу на вулиці Стрийській 109.

Про це повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

Вчора, 27 лютого, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.

На вулиці Стрийській 109 на території автовокзалу збудують будівлю технологічного призначення.

Йде мова про формування такого невеличкого закапелку, який не використовується поруч з автовокзалом. Очевидно для розміщення тих функцій, які необхідні для комплексу автовокзалу.

"Комунікуючи з заявниками ми визначили те що не можна просто достикувати якись невеличкий елемент до загального комплексу. Потрібно це зробити в архітектурі, яка була там сформована. В наказі ми зазначимо про обов'язковість погодження даних заходів з автором цього об'єкту"

Крім цього, у міськраді наголосили на необхідності забезпечити інклюзивність входу, попрацювати з благоустроєм, а також зробити ремонт накриття тераси, до якої пристиковується об'єкт. Замовник проект відправив гарантійний лист, що зобов'язується виконати усі ці зауваження.

Нагадаємо, у 2022 році у Львові оголосили тендер з будівництва нової автобусної бази біля Стрийського автовокзалу.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.