Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Лукашевський

city-adm.lviv.ua

Середа, 6 березня 2024, 11:01

Садовий скерував агломеранта Лукашевського на голову Личаківської РА

Юрій Лукашевський

Юрій Лукашевський очолив Личаківську РА.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 5 березня, міський голова Львова Андрій Садовий представив нових керівників Личаківської та Франківської районних адміністрацій.

Зокрема, головою Личаківської РА став Юрій Лукашевський, який досі очолював департамент міської агломерації. Натомість Оксану Пригоду, яка обіймала посаду голови Личаківської РА, призначили головою Франківської районної адміністрації, яку раніше очолювала Надія Банах.

"Юрій Лукашевський у міській раді працює достатньо давно. Теперішнє призначення для нього є викликом, адже очолювати район – це найскладніша робота. Оксана Пригода, яка очолювала Личаківський район досі, реалізувала багато проєктів" – наголосив Андрій Садовий.

Зазначимо, департамент міської агломерації, відповідно до нової структури виконавчих органів, яку наприкінці грудня затвердила сесія Львівської міської ради, буде ліквідовано.

Нагадаємо, з березня 2021 року Юрія Лукашевського призначили керівником департаменту міської агломерації. До цього він з 2017 року очолював управління "Секретаріат ради" Львівської міської ради. З 2015 року Лукашевський працював заступником начальника цього управління, а у 2004-2007 роках – менеджером з продажу у ТзОВ "Бріз".

Лукашевський є депутатом Львівської міської ради, він пройшов на місцевих виборах-2020 від партії Об'єднання Самопоміч, офіційно – безпартійний.

Оксану Пригоду призначили новою головою Личаківської районної адміністрації 10 квітня 2023 року. До цього вона останні чотири роки працювала заступницею голови Личаківської РА з питань житлово-комунального господарства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.