Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Левандівка

google.maps

Понеділок, 11 березня 2024, 13:15

У Львові хочуть перейменувати вулицю на Левандівці

Левандівка

Вулицю Поля Робсона планують перейменувати та приєднати її до вулиці Широкої.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 8 березня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують перейменувати вул. Робсона та приєднати її до вул. Широкої з відповідною зміною поштових адрес.

Згідно з розпорядженням міської адміністрації вулиця Робсона зноситься.

Як йдеться у пояснювальній записці, комісія міськради ще у 2019 році підтримала пропозицію приєднання будинку на вулиці Поля Робсона, 11 до вул. Широкої, однак тоді цю інформацію не внесли до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. 

Щоб врегулювати цю ситуацію Залізнична райадміністрація повинна виготовити та встановити на будинки нові таблички, а ЛКП "Міський центр інформаційних технологій" внести зміни до бази даних, електронних карт міста, вебсторінки міської ради та інших джерел інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.