Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сесія облради

Вівторок, 12 березня 2024, 11:06

До Львівської облради зайшли двоє нових депутатів від ЄС та Слуги народу

сесія облради

Орислава Хомик та Юрій Бучко склали присягу депутатів Львівської обласної ради.

Сьогодні, 12 березня, на сесії Львівської обласної ради, згідно з постановою Львівської обласної територіальної виборчої комісії, присягу склали двоє нових депутатів: Орислава Хомик від партії Європейська Солідарність та Юрій Бучко від партії Слуга народу.

Зазначимо, Ореслава Хомик, яка працює у департаменті освіти і науки ОВА, очолює Союз Українок й раніше була директоркою КЗ ЛОР "Львівський обласний дитячий психоневрологічний диспансер", замінила Ольгу Березюк, якій припинили депутатські повноваження у грудні 2023 року через її проблеми зі здоров'ям.

Натомість заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко замінив Олександра Тіщенка, який склав повноваження через те, що отримав нову роботу в Києві. 

Нагадаємо, 27 лютого Мирослав Карпінський склав присягу депутата Львівської обласної ради, а у листопаді 2023 року Ярослав Гасяк і Микола Біляк від партії Європейська Солідарність й Назарій Островський від Української Галицької партії стали новими депутатами Львівської облради. 

Крім цього, у лютому цього року до облради знайшли двоє нових депутатів від Європейської Солідарності – Микола Фрей та Олег Іваш. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.