Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 27 березня 2024, 13:55

Львівський забудовник планує виселити переселенців

Львів

ПрАТ "Ірокс" планує виселити понад 100 переселенців з прихистку, який облаштувала організація "100 % життя" у Львові.

Про це повідомляє благодійний фонд "100% життя м. Львів" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Компанія-забудовник ПрАТ "Ірокс" планує виселити понад 100 переселенців, які проживають у притулку, який ще у 2022 році відкрила благодійна організація "100 % життя" у Львові.

Як пояснили у благодійному фонді, за два роки роботи прихисток повністю фінансувався донорами та мав підтримку Львівської міської ради.

"Сьогодні компанія "Ірокс", яка знаходиться під керівництвом Ігоря Микитчука, чинить правопорушні дії, виселяючи людей на вулицю і кажучи, що все що знаходиться в прихистку належить йому. Усі ліжка, тумбочки, меблі, гуманітарна допомога, яка була придбана за власні кошти, за кошти донорів та небайдужих людей сьогодні може бути не правомірно привласнена компанією "Ірокс" – заявили у БФ "100% життя м. Львів".

Нагадаємо, ПрАТ "Ірокс" відома будівництвом житлових будинків без дозволів. Зокрема, у 2020 році Господарський суд заборонив цій фірмі проводити будь-які будівельні роботи на вул. Тернопільській, 42. 

А у 2017 році міськрада зверталась у правоохоронні органи щодо ПрАТ "Ірокс", яка будувала багатоповерхівки на трьох вулицях Львова без дозволів. Йдеться про житлові будинки на вул. Антонича – Майданна, вул Тернопільська, 42, вул. Шевченка, 418.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.