Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Тернопільська, 42

Фб Пайонкевич

Середа, 30 вересня 2020, 16:40

Суд заборонив зведення багатоповерхівки на вулиці Тернопільській

вул. Тернопільська, 42

Господарський суд заборонив ПрАТ "Ірокс" проводити будь-які будівельні роботи на вул. Тернопільській, 42.

Про це повідомила директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Вчора, 29 вересня, Господарський суд Львівської області задовольнив заяву Львівської міської ради щодо заборони ПрАТ "Ірокс" здійснювати будь-які будівельні роботи на вул. Тернопільській, 42. 

"ЛМР звернулася з позовом до ПАТ "Ірокс", ТОВ "Персенківка" про знесення об‘єкту незавершеного будівництва. 29.09.2020 колегією суддів Господарського суду Львівської області задоволено заяву ЛМР про забезпечення позову шляхом заборони ПАТ "Ірокс" здійснювати будь-які будівельні роботи на вул. Тернопільській, 42" – написала Гелена Пайонкевич. 

Зазначимо, ще раніше Львівська міськрада зверталась у правоохоронні органи щодо порушення кримінального провадження щодо керівництва ПрАТ "Ірокс". Фіпма будувала бугатоповерхівки на трьох вулицях Львова без дозволів. Йдеться про житлові будинки на вулицях: Антонича-Майданна, Тернопільська, 42, вул. Шевченка, 418.

У квітні 2019 року міський голова Львова Андрій Садовий доручив розслідувати незаконну забудову на вул. Тернопільській, тоді ж міськрада дозволила звести ПАТ АКБ "Львів" дві багатоповерхівки на вул. Тернопільській. Акціонеркою цього банку є дружина екс-нардепа Олега Лаврика з "Самопомочі" Наталія Лаврик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.