Російські окупанти випустили по Україні 24 безпілотники

середа, 22 травня 2024 р. о 09:00

Російські окупанти випустили по території України 24 дрони Shahed, всі з них збили сили ППО.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 22 травня, в Україні оголошували повітряну тривогу, російські окупанти випустили 24 дрони Shahed-136/131.

Протиповітряною обороною було збито всі 24 безпілотники.

"У ніч на 22 травня 2024 року противник атакував 24-ма ударними БпЛА типу Shahed-131/136. Пуски здійснювались із районів Приморсько-Ахтарськ, Курськ – рф та території тимчасово окупованого Криму.

В результаті протиповітряного бою Силам оборони України вдалося збити усі 24 "шахеди". Ударні БпЛА знищували у межах Миколаївської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Сумської та Одеської областей" – йдеться у повідомленні.

Додамо, востаннє Львівщину атакували 20 травня. Тоді над областю збили три дрони, уламки яких спричинили пожежу у лісництві в Золочівському районі.

Перед цим, 8 травня, ракети поцілили в об'єкти енергетики у Стрийському та Червоноградському районах, а 11 квітня ракети влучили в обʼєкт газорозподільчої інфраструктури на Стрийщині та в електропідстанцію в Червоноградському районі.

Мітки: новини львова, Повітряне командування "Захід", повітряна тривога

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024