Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 11 квітня 2024, 13:45

ППО збила над Львівщиною 13 ракет та безпілотників

Львів

Цієї ночі сили ППО збили над Львівщиною 7 дронів Shahed та 6 крилатих ракет.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 11 квітня, того, під час повітряної тривоги російські окупанти випустили по території Львівщини ракети та дрони, які влучили в обʼєкт газорозподільчої інфраструктури на Стрийщині та в електропідстанцію у Червоноградському районі. 

Сили ППО збили 7 безпілотників та 6 ракет.

"За попередньою інформацією, цієї ночі воїни Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України і мобільні вогневі групи збили над Львівщиною 7 ворожих безпілотників та 6 крилатих ракет. На жаль, є і влучання. Обійшлося без жертв та постраждалих" – заявив Козицький.

Прокуратура області повідомила про початок досудових розслідувань за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Додамо, востаннє Львівщину атакували 9 квітня цього року. Тоді російські ракети пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури в області. А 31 березня ракети влучили в об'єкт критичної інфраструктури на Стрийщині, який вони атакували ще у 24 та 29 березня. Загинули двоє людей.

Перед цим Львівщину атакували 15 лютого цього року. Ракети влучили в електропідстанцію у Львові та пошкодили 30 навколишніх житлових будинків, 3 людей постраждали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.