Юрій Кривко продовжить очолювати Львівську медичну академію

четвер, 23 травня 2024 р. о 14:34

Юрія Кривка переобрали ректором Львівської медичної академії імені Андрея Крупинського.

Про це повідомила Львівська обласна рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 22 травня, відбулися вибори ректора комунального закладу вищої освіти Львівської обласної ради "Львівська медична академія імені Андрея Крупинського", за результатами яких ректором обрали Юрія Кривка.

"Рішення ухвалили за результатами рейтингового голосування студентів, педагогів та працівників академії. За підсумками голосування управління майном спільної власності Львівської обласної ради підпише контракт з Юрієм Кривком та видасть наказ про його призначення ректором академії" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Юрій Кривко – чинний ректор Львівської медичної академії імені Андрея Крупинського, академік Національної академії наук вищої освіти України, заслужений працівник охорони здоров'я України, доктор медичних наук, професор.

Додамо, раніше управління майном спільної власності облради оголосило конкурси на посади керівників КНП ЛОР "Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня" та "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" у березні цього року.

Мітки: ректор, комунальні заклади Львівщини, Львівська обласна рада, новини львова

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024