Поблизу Південного збудують 8-поверховий житловий комплекс

пʼятниця, 24 травня 2024 р. о 13:57

У багатоповерхівці буде 35 квартир та 29 паркомісць у підземному паркінгу.

Сьогодні, 24 травня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради представили містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор Львова.

Згідно з ними, навпроти будівельного супермаркету "Нова лінія" на вул. Щирецькій, 26 у Львові, поблизу ринку "Південний", планується звести багатоквартирний житловий комплекс з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом.

"Тут сьогодні формується певний ряд житлово-громадської забудови й ця ділянка завершує ряд новобудов. Поруч з нею є офісна будівля. Запропоновано сформувати верхні поверхи будинку у вигляді терас, щоб не зашкодити масштабності будівництва" – наголосив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

За його словами, житловий комплекс матиме 8 поверхів і його висота становитиме 31,5 м. Перші два поверхи будуть призначені для комерції, натомість верхні шість поверхів залишаться житловими. У багатоповерхівці буде 35 квартир та 29 паркомісць у підземному паркінгу.

Крім цього, забудовники надіслали Львівській міськраді гарантійного листа, згідно з яким погодилися здійснити благоустрій вулиці Щирецької.

Додамо, раніше виконком дозволив збудувати на вул. Бузковій, 2, що біля "Арсену" на вул. Зеленій, новий житловий комплекс висотою у 9 та 7 поверхів, а також простір між будинками на площі Осмомисла, 3 − Звенигородській, 4 планують забудувати 17-метровим готелем на 9 номерів.

Мітки: містобудівна документація, виконком ЛМР, новини львова, будівництво житлових комплексів у Львові, Будівництво у Львові

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024