Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

milicialviv.gov.ua

Четвер, 28 березня 2013, 17:09

Затримано львів'янина, який виготовляв наркотики

Під час операції «Батискаф» львівські міліціянти затримали львів’янина, в якого знайшли речовини для виготовлення наркотиків.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Працівники СБНОН Личаківського РВ затримали львів’янина, у помешканні якого виявили та вилучили прекурсори «Ацетон», ємкістю 0,8 літра, 20 мл. соляної кислоти, які він зберігав для виготовлення наркотичних засобів, а також  вилучено 3 мл. первінтину та марихуану вагою понад 6 грамів. 

Також під час  санкціонованого обшуку житла диск-жокея одного із львівських барів виявлено та вилучено саморобний пристрій для паління наркотичних засобів із нашаруванням  на внутрішніх поверхнях «олії канабісу», скляну трубочку для паління наркотичного засобу марихуани, керамічну попільничку із залишками цього ж наркотику.

До того ж, під час обшуку підвального приміщення вищезазначеного львів’янина виявлено та вилучено ряд обладнання, яке призначене для культивування наркотичної речовини – марихуани.

Нагадаємо, операція "Батискаф" розпочалася на Львівщині 14 березня і триватиме до квітня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.