Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

СБУ

Понеділок, 5 лютого 2024, 09:23

На Львівщині адвокат за 60 тисяч гривень обіцяв підзахисному підкупити суддю

затримання

Адвокат захищав у суді громадянина, якого обвинувачують у незаконному заволодінні бюджетними коштами та службовому підробленні. 

Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області на своїй сторінці у Facebook.

Служба безпеки викрила корумпованого правозахисника, який обіцяв допомогти фігуранту кримінального провадження пом’якшити міру запобіжного заходу.
 
 
Адвокат запевняв свого підзахисного, що має вплив на суддю і за грошову винагороду може вирішити питання. За даними слідства, юрист є захисником громадянина, якого обвинувачують у незаконному заволодінні бюджетними коштами та службовому підробленні. За рішенням суду останньому було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 
"Свою "послугу" він оцінив у понад 60 тисяч гривень. За ці кошти зловмисник гарантував вплинути на посадових осіб суду та "допомогти" засудженому.
Правоохоронці затримали чоловіка "на гарячому" під час одержання другого траншу неправомірної вигоди - $1300 США" – йдеться у повідомленні.
 
Йому вже повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.