Влітку на Левандівці діятиме безкоштовний дитячий табір

Вівторок, 21 травня 2013, 14:28

Під час літніх канікул на Левандівці діятиме безкоштовний дитячий табір.

 

Про це повідомив начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради Володимир Шнайдер, передає прес-служба ЛМР.  

«Влітку на Левандівці працюватиме безкоштовний дитячий табір. Це перший табір, який ми проводимо спільно. Задіяні і освітні установи, і різні організації, і спортивні секції. Так, протягом двох тижнів кожного дня буде якась пропозиція дозвілля чи спорту для дітей, які мешкають у цьому мікрорайоні. Це відбуватиметься на базі туристично-краєзнавчого центру «Левандівка». Наприклад, «Манівці» матимуть день, коли забавлятимуть дітей, працюватиме скеледром. Влітку з певними видами спорту, з певними організаціями ми їдемо у мікрорайони, у парки для того, щоб люди побачили на власні очі, як це відбувається, і змогли влаштувати дитину у спортивну секцію. Також відвідувачі отримають там усю інформацію про усі секції у Львові та графіки їхньої роботи.

Це важливо, тому що, на жаль, тільки 8,4% дітей з близька 65 тисяч, які навчаються у школах міста, займаються спортом. У Львові недостатня наповненість секцій. А дітей може займатися значно більше, просто батьки не знають про можливості для їхніх дітей безкоштовно відвідувати спортивні заняття. Тому ми і йдемо з різними видами спорту до мешканців у місця їхньої найбільшої дислокації», - розповів Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Також літні табори діятимуть при УДЮМКах у кожному районі Львова. Зараз управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР готує графік усіх заходів для дітей, які відбуватимуться під час літніх канікул.

Мітки: дитячий табір, Левандівка