Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

http://forpost.com.ua

П'ятниця, 18 травня 2012, 15:02

Уряд виплачуватиме компенсації вкладникам «Ощадбанку» і в 2015 році

Кабінет Міністрів України передбачає продовжити виплати компенсацій усім дванадцяти мільйонам вкладників «Ощадбанку» колишнього СРСР у наступних роках – аж до 2015 року. Про це сьогодні заявив Віце-прем'єр-міністр України – Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко під час Години запитань до Уряду у Верховній Раді, повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

«Зараз ми проводимо актуалізацію даних вкладників, тому що ми плануємо продовжити ці виплати і у наступних роках: 2013, 2014, 2015 - для усіх 12 млн. вкладників», - заявив Сергій Тігіпко.

Виплати людям, які ще не отримали по 1 тис. грн. компенсації, розпочнуться з 1 червня.

«Ми будемо пропонувати людям отримати виплати готівкою одразу в касі «Ощадбанку». Інший варіант – отримати кошти на пластикову картку, яка до того ж даватиме знижки на товари в продовольчих магазинах, аптеках. Третій варіант – залишити гроші на депозиті в банку під відсотки. Але вирішувати буде сама людина», - повідомив Віце-прем'єр-міністр.

Сергій Тігіпко наголосив, що уряд полегшив отримання компенсацій, зокрема, виплати будуть проводитись в шести тисячах відділень «Ощадбанку» по Україні, а не у частині з них, як це було раніше.

За словами Віце-прем'єр-міністра, по компенсації вже звернулися близько двох мільйонів людей, майже половина з яких пройшли актуалізацію. «Черг немає, усе під контролем. Все іде спокійно», – запевнив урядовець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.