Львівська міськрада придбала два нових “Пежо” у колишнього депутата

П'ятниця, 30 серпня 2013, 13:39

Департамент містобудування Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовив два мікроавтобуси та обладнання для облаштування мобільних пунктів прийому відходів електронного та електричного устаткування. Переможцем стало ТОВ “Ілта Львів”. Сума договору — 494,4 тис. грн.

Про це повідомляється у Віснику державних закупівель, пишуть Наші Гроші. Львів.

У документації торгів вказано, що мова йде про закупівлю двох білих мікроавтобусів без додаткового оснащення. Серед вимог: два роки гарантійного обслуговування, підсилена конструкція даху, що передбачає можливість встановлення додаткового дахового обладнання, кабіна розділена з вантажним відсіком герметичною металевою перегородкою і т.д.

Також сказано, що дана закупівля здійснюється для реалізації проекту “Створення муніципальної системи поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у місті Львові із використанням досвіду міста Любліна” в рамках “Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна на 2007 – 2013 роки”, яка співфінансується за кошти міжнародної технічної допомоги Європейського союзу.

Пропозиція ТОВ “Ілта Львів” була найдешевшою на торгах. Автомобілі повинні надати міськраді до кінця вересня 2013 року.

Найбільша частка у статутному фонді ТОВ “Ілта Львів” належить депутату Львівської міськради попереднього скликання від “Нашої України”, члену постійної депутатської комісії землекористування Данилові Яремі. Також співвласником є екс-помічник депутата і одночасно його син — Павло Ярема. Третій засновник — це СП “Інтеркоопрекс”, яке також є власністю батька й сина. “Ілта Львів” є офіційним дилером компанії “Автомобілі PEUGEOT”.

Мітки: кімакович володимир