Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

volynnews.com

Вівторок, 1 жовтня 2013, 11:55

Сьогодні у Львові стартує опалювальний сезон для усіх категорій споживачів

Відповідно до розпорядження міського голови №403 від 27.09.2013 р. «Про початок опалювального сезону 2013-2014років», від сьогодні, 1 жовтня, розпочинається опалювальний сезон для усіх категорій споживачів теплопостачальних підприємств.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«У міжопалювальний період ЛМКП «Львівтеплоенерго» провело колосальні роботи. Технічно ми готові розпочинати опалювальний сезон 2013-2014 р. Сьогодні розпочинаємо відновлювати подачу опалення до усіх споживачів, будинки яких мають підписані акти готовності до зими і внутрібудинкові мережі заповнені водою. Однак, для нормалізації подачі опалення необхідно кілька днів, адже цей процес не відбувається миттєво, а потребує часу. Цього опалювального сезону на обслуговуванні ЛМКП «Львівтеплоенерго» є 1621 житловий будинок, 165 закладів освіти та 50 установ охорони здоров’я», - розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.