Добродомов та чоловічі оселі Зла

27 грудня 2013

Слідчий Кіпіш допитував Йосифа Ситника у справі туалетного перешкоджання журналістської діяльності громадянина та Дмитра Добродомова.

Ситник намагався дізнатись у підкилимного Добродомова про обов'язкову необхідність такого кулуарного зла, але той, нахилившись, нецензурно залайкав його, тобто, послав свободуна серйозним та твердим матом на три веселі букви. Свободівець не очікував на такі кулаки любові від неприхованого ударівця і тому спокійно пішов додому.

А вже вчора, за словами Ситника, Добродомов намагався помацати його біблійну шию власними руками. Спочатку він, звичайно, що простягнув руку: чи то для вітання, чи то для пропускання, чи то для іншої сороміцької дії, бо усім відомо, що за люб'язності можуть відбуватись у чоловічих туалетах.

Розпочалась словесна перепалка. Добродомов знову вжив три веселі букви, на тридцять секунд схопив Ситника за груди сорочки та пообіцяв влаштувати йому як чоловік. Відтепер такі дії евфімістично називаються перешкоджання журналістським діям у туалеті. Хоча, чому там перешкоджати? Зливанню чогось комусь? На таке чоловіче рукоприкладство збігся народ. Разом з народом прибігла міліція. І вже згодом, свободівець відчув на власному прикладі тисняву у грудях та запаморочення.

Звичайно, схильний до аналізу Ситник тепер визнає, що у момент його мацання шиї у нього було рефлекторне відштовхування Дмитра Євгеновича і схоже, що саме це може стати для ЗІКу нагодою заявити про війну гей-лобі у Свободі супроти чесного та непідкупного Добродомова. У львівських медіа-образках часто пробігають такі теми. Спочатку людський поголос підозрював у всіх содомських гріхах Садового. Згодом усі гоморристи почали шукати садові гріхи у Канаки. Але Канака – молодець, гордо сказав ні звіриному оскалу Свободу та Ірині Фаріон, зокрема.

Тепер людський поголос підозрює у всіх цих гріхах й фаріонівського дружка (за словами Возняка) Ситника (+ ще декількох персонажів). Свят, свят, свят зациклюватись на таких неподобствах у такому побожному Львові, тим більше, що мислення важливіше за орієнтацію. Ситник не збирається бігти, плакати, жаліти себе і подавати зустрічний позов на Добродомова. По-чоловічому, для цього така перепалка – це банальні дрібниці. Хоча, звичайно, такі дещо квірні алюзії у словосполученнях "проміжна кімната" та "очна ставка" можуть викликати у декого нездорові асоціації.

Так після двох днів сортирного змагання та велемовності свободівця – Ситник в активі, а Добродомов – у пасиві. Хоча, як завжди, виграє Садовий. На світлі таких маніпулятивних технологій навколо Ємайдану соплякам варто лише зрозуміти, чи це розумна звичка Димінського кидати яйця у різні кошики, чи це лише тверда рука Коломойського і що на пікеті під обласною радою робили вуйки з "Сили людей", яких міцно обіймають з Порошенком.

Також соплякам вартувало б дізнатись про те, чи платонічна нелюбов Любицького до Добродомова – це лише фейсбучний напоказ чи це реальна різдвяна історія з усіма пристрасними примиренням після сварок.

Оскільки цей тиждень у Львові відбувається під гаслом "Love suck", то для обкуриша Ситника (за словами Добродомова) звучить хіт обкуриша Ліла Вейна "Lollipop".

олександр ковальчук

Мітки: Дмитро Добродомов, Євромайдан, ЗІК, Йосиф Ситник, Львівська обласна рада