Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

panorama-mukachevo.com

Середа, 30 травня 2012, 16:08

Львів’яни не хочуть народних депутатів-бізнесменів

33% львів'ян переконані, що краще, коли кандидат є досвідченим політиком, аніж бізнесменом, - дані дослідження, проведеного соціологічною групою «Рейтинг».

Водночас для 36% – це жодним чином не впливає на їх вибір, 17% - не визначилися.

47% опитаних переконані, що кандидат у народні депутати повинен більше уваги приділяти вирішенню господарських справ безпосередньо в окрузі і лише 13% – більше уваги приділяти вирішенню державних справ. 24% опитаних переконані, що краще, коли кандидат ще не був народним депутатом, аніж вже був (15%).

Лише 21% опитаних обов’язково підтримають кандидата від тієї ж партії, за яку голосують. Для 34% партійність кандидата буде мати значення, але далеко не основне. Водночас для 25% опитаних партійність не матиме значення – вони будуть голосувати виключно за особистість.

Зазначимо, що дослідження проводилось 16-26 травня. Аудиторія дослідження: населення міста Львова та Пустомитівського району віком від 18 років і старші. Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником (face to face). Вибіркова сукупність: 2400 респондентів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.