олександр ковальчук,  21 липня 2014

Гопники проти Форуму видавців

Бойкотні німфоманки знову жадають уваги когось великого і впливового.

Неодноразово упосліджена бойкотна гопота Львова так дістала своїми делірійними мареннями, що про них вже нецікаво писати.

Цих закомплексованих і незреалізованих персонажів так юзають у всі щілинки їх досвідчені партнери, що їх аж навіть дещо шкода, але милосердя – це попівське слово і тому їм вже давно вартувало дати рукоприкладної пуссі (у країні тотальної присутності нецензурного гасла "Путін – хохол" і не таке собі можна дозволити у мові ненависті).

Якщо під лупою придивитись на ліліпутні масштаби цих гопників, цих жлобів, цих шісток шісток, то виявиться, що Орест Лютий може спокійно засадити Довженка і Радика у свою клітку замість київських пацанчиків, бо ж функції у них аналогічні – карикатурні лякалочки для лохів.

Довженко і Радик не вирішують жодних катастрофічних проблем фінансування ворога під час війни, а лише прикривають своєю клоунадою вирішення локальних проблем свого папіка – градоначальника та бургомістра Львова Андрія Садового.

Але свідома інтелігенція Львова та України відразу вдарилась у срачі (як і під час псевдо-бойкоту (насправді, піару) Альфа Джаз Фесту), наче у народній приказці "Розпустила Дуня коси, а за нею всі матроси".

І тобто, або провідники цих срачів у долі, і просто дують у вітрила кон'юнктурки, або вони просто не січуть усіх місцевих розкладів, а це – злочин під час війни.

Економічний бойкот регіоналів не бойкотував регіональних друзів Садового, а економічний бойкот російських товарів не бойкотував москальських друзів Садового.

Альфа-банку не було у списку жертв економічного бойкоту. І де Довженко (якому Садовий свого часу виписав грамотку невідомо за що) почав чмирити (тобто, піарити) Альфа Джаз Фест (який благословив своєю персональною присутністю Андрій Садовий) – звичайно, що на сайту Садового – zaxid.net.

Це у пропагандистських медіа Садового називається видимістю демократії.

А ще членами секти Садового притаманна якась дивна вибірковість, що так психіатрично межує з подвійними стандартами.

Так, наприклад, свого часу шеф-редактор zaxid.net Олег Онисько чудово розумів, чому всі регіонали мають вигрібати за політику Януковича, а от чому викладач УКУ Отар Довженко не має вигрібати за фінансування УКУ одіозним Фарташем – він ніяк не міг зрозуміти.



І у тому його лукавого примружуванні просвічувалась якась така свята, і дещо заангажована наївність у суворих реаліях української політики, де нічого просто так не відбувається.

Євромайдан став благодатним моментом для незреалізованих жлобів з їх безпросвітним життям і тому тут не має жодної різниці, між львівськими гопниками від бойкотів та донецько-луганськими терористами.

Якщо почати відстежувати психологічні портрети львівських бойкотувальників та їх прихильників, то, наприклад, у Радика можна помітити кризу середнього віку і, можливо, навіть натяки на перманентний делірій, які й можуть причинами його періодичної неврівноваженості з культурними опонентами.

З Отаром Довженком (сином чарівної Тетяни Лєбєдєвої) все може трохи складніше, бо він кидався на людей куликом та навіть обіцяв Маріанні Кіяновській кулю в лоб.

Як письменник Довженко – банальний графоман. Цікаво, що графоман Любка також підтримав бойкот графомана Довженка і у тому, що графомани залупаються до Форуму видавців є щось феєричне (добре, що не венеричне).

Як медіаексперт –  він десь біля плінтусу. Схоже, що такий Довженко й викладач.

Він закликає свою паству не купувати книг російських книг, але пропагує книги російських видавництв поміж свого студентства (навіть книгу Олександра Роднянського, який вважає, що Присоединение Крыма было неизбежно).

Він закликає не купувати, але каже, що красти у ворога можна. А прикол маляток з УКУ в тому, що вони все розуміють буквально.



Ось так ідею реклами Магістерської програми з журналістики УКУ вони стирили в кислотному тріпі The Prodigy "Smack My Bitch Up".



Те, що вони думають, що це весело, то це наслідки того, що за баблом Фірташа вони вже світу Божого не бачать і маніакально вважають себе непомильними (хоча це лише прерогатива Папи Римського), але чому, чому вони не показали хоч якусь укуківську цицьку чи шматочок укуківського сексу, якщо вони так вже копіюють The Prodigy?

Керівництво УКУ (цікаво хто?) вже одного разу вздрючило Довженка за сомнамбульне блукання біля Південнного, то ж цікаво, що тепер йому буде за біганину його студентів за британськими цицьками та пуссями.

Є у цій когорті закомплексованих персонажів економічних бойкотів ще один київський персонаж, який, щоправда, народився у богомзабутому селі біля гори Парашка та був студентом УКУ і звати його Андрій Андрушків (ось тут можна подивитись на його підозрілу зовнішність).

Під час Помаранчевої революції цей хлопчик вирішив стати героєм і, схоже, що придумав історію про те, як десь у селі на Одещині, о 10 вечора він кинувся жар-птицею під колеса машини, що мала вивезти нелегітимну виборчу урну.



І як пише укуківський Обіжник на весні 2005 року: "Була ніч, він був один, небезпека для його життя була реальною. Почувши від ректора УКУ о. Бориса Гудзяка про цей спонтанний вчинок, Президент (Ющенко) встав, зі сльозами на очах обійняв Андрія і запропонував йому у новому Секретаріяті Президента".



Звичайно, що пацанчик нічого не дочекався від Ющенка, окрім обіймів, але факт лишається фактом, укуківський Обіжник є єдиним джерелом інфи про таку подію, оскільки ніхто в Одесі та її околицях не чув про такий міфічний випадок і тому ймовірність того, що студент УКУ міг вигадати таку героїку у своїх голодних фантазіях є майже стовідсотковою.

Ще одним фанатичним прихильником книжкового бойкоту є викладач та директор бібліотеки УКУ Тарас Тимо, а бібліотека УКУ – "славиться своїм фондом нової академічної літератури, кількість якої зростає з року в рік" і тому завжди робила масові закупи видань топових російських видавництв.

Схоже, що тепер бібліотеці доведеться відмовлятись від своїх славних традицій, хоча, можливо і ні, бо такою вже непостійною є психологія самого Тараса Тима.

Він завжди смішив студентів на парах своєю неоковирною позою самозакоханого карапуза (з певною дещицею наполеонівської жозефіни), поки не чкурнув десь довчатись у Європі (якій тепер він показує впевнений fuck).

Також Тарас Тимо відомий у стінах УКУ тим, що свого часу хотів звільнити з бібліотеки неповносправного студента УКУ Руслана Мамчака після декількох вдалих перекладів з греки, але на щастя, декілька адекватних людей в УКУ не дозволили йому це зробити.

Цікаво, як таке провтикали на своїй території найбільші борці проти несправедливості у всьому світі Борис Гудзяк та Мирослав Маринович?

Але вони ніколи й не переймались такими фактами, хіба що (і поверхнево), у випадку деяких скандалів. Не переймались, можливо тому, що ніколи особливо не цікавились життям студентів, а займались лише піаром неіснуючих досягнень та чеснот УКУ.

І ось монстри почали вилазити назовні, і тепер Тимо герой, бо фоткався на Майдані з гарячою хавкою (фото з ФБ Taras Tymo).

І тепер ці люди починають агресивно розповідати, як усім жити?

Подібну агресію до навколишнього світу, а також і Форуму видавців, дозволяє собі й укуківський представник у владі – заступник голови Львівської ОДА з гуманітарних питань Юрій Підлісний (викладач та директор Інституту родини та подружнього життя УКУ), який ще нічого так і не зробив толком у летаргійній команді Сех, як вже зловив зірочку і дозволив собі піаритись у присутності головного піарника області та міста Андрій Садового.

Логічно, що Садік відразу попустив таке порушення субординації і посягання на своїх священні території якогось власника сірого Део Ланоса.

Поза тим усім, дуже дивними є фейсбучні суперечки Довженка з директором Видавництва Старого Лева Миколою Шейком та Маріанною Кіяновською, коліжанкою головної редакторки Видавництва Старого Лева Мар'яни Савки, оскільки усіх їх об'єднує не тільки дружба з !Фестом, який дружив з регіональними друзями Садового та самим Садовим.

І якщо це особисті конфлікти (або ж усе та видимість демократії), то це живе свідчення того, що у секті Садового не має дисципліни та порядку.

Садовий має це зрозуміти та припинити, бо це означатиме крах його імперії, бо одна циганка й так вже йому нагадала, що на старості літ він буде никатись під парканом (бо ж усе записано на дружину).

А поза поза усім цим усім, усім, можна зазначити, що проросійська позиція Садового простежується достатньо періодично і тому бойкот російських книг на Форумі може цільово адресуватись російським ЗМІ.

Тим більше, що вже давно місцеві псевдо-інтелектуали та епігони Кривенка а-ля Павлів, Возняк, Расевич і Грицак проповідували на сайті Садового zaxid.net ті святі істини, що бариги з ВО "Свободи" (які спрофанували ідею українського націоналізму) – це справжні нео-нацисти, проповідували Львів як бандерівську лякалочку, а інші ЗМІ Садового завжди були першими на місцях, так званих ультра-націоналістичних провокацій.

Вони, можливо, б мали подати тепер свій голос, але після смерті Свободи, вони втратили увесь сенс свого життя.

Возняк мовчить. Расевич взагалі не рипається. Павлів дуже обережно і ледве не з плагіату розпочав свою першу статтю після Майдану. Грицак з того горя почав пускати хвилі якоїсь есхатологічної маячні про те, що Європа має заздрити і вчитись солідарності в України.

Економічні бойкоти стали послідовниками Свободи, бо садочок Фаріон та синьожопа банда Юри – це лише прикриття для непомітних процесів економіки. Це була їхня роль і тому з них так постійно стібались їх однопартійці-бізнесмени.

Тепер ось юзають оцих малих гопників на побігеньках у Садового. А Садовому потрібне бабло, бо київські розцінки значно вищі.

Тому, можливо, Садовий вибиває з Форуму видавців ось таким борделем якісь більші відсотки з реалізації, бо хто ж буде слухати тих клоунів Довженка та Радика.

А ще існує пропозиція Південного безкоштовно переїхати на їхні площі. Це, звичайно, трохи далеко і не так вигідно, як у центрі під рукою, але й така можливість переїхати з Палацу мистецтва може бути причиною для шантажу.

Хоча Південному, в перспективі, треба розвивати ідею Діснейленду на своїй території. Геополітика його перебування у Львові – беззаперечна.

А так у цьому бедламі навколо Форуму видавців є широке поле для діяльності сайту Наші Гроші.

І вже тут для збудженої черги бойкотливих гопників звучить безсмертний хіт Pet Shop Boys "Domino Dancing". Хлопчиків вони можуть забрати собі, а от дівчинку-пуерто-ріканку варто залишити мені.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.