Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Понеділок, 21 липня 2014, 14:59

Львівські правоохоронці ретельно перевіряють пасажирів потягів із зони АТО

На залізничній станції "Львів" функціонує фільтраційний центр, який шукає диверсантів у поїздах з півдня та сходу України. 

Про це на брифінгу повідомив начальник Управління МВС України на Львівській залізниці Володимир Дитюк, передає кореспондент Варіантів.

За словами посадовця, щодня фільтраційний центр на львівському вокзалі перевіряє більше десяти потягів з південного сходу України. Правоохоронці запрошують підзорілих пасажирів до опорного пункту міліції, де перевіряють їхні документи та багаж.

Минулого тижня затримали двох осіб, які слідували зі Львова до Мукачево. Під час поїздки вони здійснювали відеофіксацію інженерних споруд вздовж залізниці. Також вони мали при собі мали топографічну карту. Один з них мешканець Маріуполя, а інший – Львівщини, але проживав у Донецьку. Ці особи були передані в СБУ.

За весь час функціонування фільтраційного центру затримали 8-ох осіб, але більшість з них затримана через правопорушення, не пов'язані з диверсійними діями.

"Ми знаємо, що сьогодні є дуже багато зброї у незаконному обігу, викрадено сотні кілограм вибухівки. Ми розуміємо, що, коли починаються дуже активні дії у зоні АТО, то особи, які скоїли серйозні злочини, намагатимуться уникати відповідальності, в тому числі проникати на терени Західної України, зокрема у місто Львів"

Правоохоронці перевірили близько 20-и пасажирів поїзда Донецьк-Львів, який прибув сьогодні о 12:45. Багато пасажирів цього поїзда, які викликали підозри у міліціонерів, приїхали на матч Шахтар-Динамо, який відбудеться завтра у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.