Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

http://vinnikiplus.in.ua

Вівторок, 19 червня 2012, 14:45

На Дрогобиччині збитки, спричинені негодою, сягнули понад 3 млн. грн.

На Львівщині у Дрогобицькому районі внаслідок негоди 9 червня постраждало 552 приватних господарства на суму 3 млн. 338 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

 

З адміністративних споруд також постраждали ФАПи трьох сіл, народні доми «Просвіта» та школи. Збитки, завдані негодою адміністративним установам становлять 114,7 тис. грн.

Крім того, за підрахунками спеціалістів, стихія тут знищила 454 га угідь озимої  пшениці, ріпаку, картоплі, кукурудзи тощо.

«Також особливу увагу слід приділити соціально незахищеним верствам населення – інвалідам, одиноким, людям похилого віку та багатодітним родинам», - наголосив М. Костюк.

«Збитки, завдані негодою населенню області дійсно відчутні, тому ми ставимо питання про негайне надання матеріальної  допомоги  мешканцям усіх чотирьох постраждалих районів області. Станом на сьогодні з обласного бюджету вже виділено кошти в розмірі 1 034 750 гривень, однак ми розуміємо, що це недостатня кількість коштів  для повної ліквідації наслідків стихії. Тому в ці дні у Кабінеті Міністрів України перебувають представники облдержадміністрації, які узгоджують точну суму коштів, які будуть виділені з державного резервного фонду», - наголосив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк вчора, 18 червня, під час робочої поїздки у Дрогобицький район.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.