ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує замінити 17 км трубопроводів теплових мереж

Середа, 28 січня 2015, 10:26

Цього року комунальне підприємство «Львівтеплоенерго» запланувало замінити 17 км трубопроводів теплових мереж різного діаметру.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, у Галицькому РТМ заплановано замінити ділянки теплових мереж на вул. Стефаника, Дністерська, Білоцерківська, Січових Стрільців та ін. У Франківському РТМ роботи проводитимуться на вул. Наукова, В. Великого, Городоцька, Княгині Ольги.

У Сихівському РТМ проводитиметься заміна теплових мереж від ЦТП No1;13;16;18. У Шевченківському РТМ заміна трубопроводів буде проводитися на вул. Б.Хмельницького, Золота, Мазепи, Миколайчука та ін. У Личаківському РТМ заміна трубопроводів великого діаметру відбуватиметься від ТК-8 до вул.Пасічна,79, також на вул. Хлібна-Пасічна та на вул. Шафарика.

Ремонтні бригади Району магістральних теплових мереж проводитимуть заміну великих за діаметром трубопроводів на вул. Стрийська, Енергетична, В. Великого.

Згідно з проектом з ЄБРР, цього року буде встановлено 103 ІТП у Сихівському районі та проводитимуть роботи на теплових мережах на вул. Драгана, Луганська, Наукова, біля «Шувару» на Сихові.

Минулого року було замінено 28 км трубопроводів теплових мереж.

Мітки: Львівтеплоенерго, ремонт, теплові мережі