Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Янукович

Вівторок, 21 липня 2015, 13:46

Януковича зняли з міжнародного розшуку

Віктор Янукович

Інтерпол зняв Віктора Януковича з міжнародного розшуку через сумнівні дані українських правоохоронних органів.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Екс-президент України Віктор Янукович більше не знаходиться у списках осіб, що розшукуються Інтерполом.

Як йдеться в повідомленні англійської адвокатської компанії Joseph Hage Aaronson LLP, англійські адвокати подали клопотання від імені Януковича в Інтерпол, в якому вимагали виключити його зі списку розшукуваних осіб. У своєму клопотанні адвокати посилаються на політичний характер кримінального переслідування Януковича українською владою.

"Вивчивши матеріали клопотання, Інтерпол встановив, що дані від українських правоохоронних органів, на підставі яких Янукович був оголошений в розшук, викликають серйозні сумніви", - йдеться в повідомленні.

Зазаначимо, що 16 липня 2015 року Інтерпол прийняв рішення виключити Віктора Януковича з списку осіб, яких розшукує Інтерпол, а також заблокувати країнам-учасницям Інтерполу доступ до матеріалів про Януковича.

Крім того, в даний момент інформація про Віктора Януковича видалена з сайту Інтерполу. Таким чином розшук Януковича Інтерполом офіційно припинено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.