Добродомов хоче стати Садовим

Понеділок, 17 серпня 2015, 15:18

Нардеп Дмитро Добродомов не хоче, щоб Львовом керував діючий міський голова Андрій Садовий.

Дмитро Добродомов балатується на посаду міського голови Львова, бо вважає, що Андрій Садовий – не найкращий вибір для львів'ян, – повідомив Добродомов у інтерв'ю Insider.

"Я Садового знаю 12 років. Якщо вся країна знає одного Садового, то я його знаю трохи іншого. І за тими справами, які були в місті, земельними скандалами, скандалами приватизаційного характеру, Євро-2012, бо там клейма нема де ставити", – розповів народний депутат Дмитро Добродомов.

Добродомов вважає, що Андрій Садовий вміє піаритися і є сформованим політиком в український реаліях, але його ціль – це президентство, будь-якими способами і Садовий думками вже давно в Києві, він і фізично частіше буває там, ніж у Львові.

"Тому в питанні міських виборів він хоче знову зробити собі майданчик. Для нього вибори міського голови – це перший тур його президентських виборів. Тому для нього важливо зайняти перше місце з високим результатом", – зазначив Добродомов.

Дмитро Добродомов переконує, що балатується з двох причин: борги міста, бо усе, що робиться Садовим, робиться для піару.

Наприклад, трамвайну колію на Сихів зараз посиленими темпами прокладають, бо через два місяці вибори.

Друга причина – безальтернативність діючому голові міста Андрію Садовому. 

Нагадаємо, що на місцевих виборах, відбудуться 25 жовтня, на посаду міського голови Львова також претендуватимуть Володимир Гірняк, Ігор Васюник та Оксана Юринець.

Мітки: Андрій Садовий, вибори, Дмитро Добродомов, місцеві влади