У Львові спіймали двох крадіїв номерних знаків авто

П'ятниця, 4 вересня 2015, 18:32

Львівські правоохоронці затримали двох зловмисників, які викрадали номерні знаки з автомобілів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Правоохоронці Галицького райвідділу міліції затримали львів’янина та його спільника, раніше неодноразово судимих. Під час обшуку у них вилучені речові докази – викрадені номерні знаки.

Також було встановлено причетність затриманих до 5 крадіжок номерних знаків. Переважно жертвами злочинців ставали іноземці.

Серед тих, хто постраждав від дій злочинців були: поляк, який залишив своє авто на вул. Соломії Крушельницької у Львові; львів'янин, якому тієї ж ночі викрали номерний знак; польська студентка, яка навчається у Львові. 

«Використовувати їх в подальшому злочинний дует не планував. Заробляли на тому, що намагалися отримати з потерпілих винагороду за повернення номерних знаків, залишаючи на автомобілях записки із контактним номером телефону», – повідомив заступник начальника Львівського міського управління міліції майор міліції Олександр Костенюк.

Зараз зловмисники знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Їм загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Мітки: ГУ МВСУ у Львівській області, номерні знаки