Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Вівторок, 26 листопада 2019, 16:35

НАБУ проводить обшуки у львівській поліції

львівська поліція

Обшуки тривають у справі зловживань при зведенні житла для правоохоронців.

Про це повідомляє Національне антикорупційне бюро на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Сьогодні детективи НАБУ під процесуальним керівництвом САП розпочали обшуки у приміщеннях Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Обшуки тривають у рамках розслідування можливих зловживань з боку посадовців МВС Львівщини при будівництві житла для правоохоронців.

"Попередня правова кваліфікація – ч.2 ст.364 КК України. Розслідування зазначених фактів детективи НАБУ здійснюють з липня 2019 року" – йдеться у повідомленні.

Додамо, у серпні цього року міськрада Львова дозволила звести 5-поверховий будинок для військовослужбовців на вулиці Мечникова, 16А. На початку грудня 2017 року виконком Львівської міської ради дозволив збудувати для військових дві будинки з підземними паркінгами на вулиці Мечникова, 16 та 16-А.

У лютому цього року Львівська міськрада дозволила звести на вул. Володимира Великого, 10 житловий комплекс для військовослужбовців Держприкордонслужби України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.