Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Нацбанк

zn.ua

Четвер, 17 вересня 2015, 09:16

Нацбанк ліквідував "Укркомунбанк"

Нацбанк

Нацбанк ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку ПАТ "Укркомунбанк".

Про це повідомила прес-служба Національного банку України.

14 вересня Нацбанк прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Публічного акціонерного товариства "Український комунальний банк", який призупинив свою діяльність з 1 серпня 2014 року.

"Враховуючи невжиття власниками банку заходів щодо відновлення діяльності банку та здійснення державної реєстрації на підконтрольній українській владі території, а також невиконання ПАТ "Укркомунбанк" зобов’язань перед кредиторами і вкладниками, невідповідність діяльності банку вимогам нормативно-правових актів Національного банку України, з метою захисту інтересів вкладників та інших кредиторів банку Правління Національного банку України в травні 2015 року прийняло рішення про віднесення ПАТ "Укркомунбанк" до категорії неплатоспроможних", – йдеться у повідомленні Нацбанку.

Відтак, за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Нацбанк 14 вересня 2015 року прийняв постанову № 604 про ліквідацію та відкликання банківської ліцензії "Укркомунбанку".

Нагадаємо, раніше Нацбанк ліквідував ПАТ "Укргазпромбанк"ПАТ "Східно-промисловий комерційний банк"ПАТ "Український професійний банк" та ПАТ "Банк Національний кредит", ПАТ "Радикал-банк" та ПАТ АБ "Столичний", ПАТ "КБ "Надра"ПАТ "Енергобанк"банк "Стандарт"ПАТ "Омега-банк". Також ще у березні Нацбанк України відніс АТ "Дельта Банк", ПАТ "Кредитпромбанк" до категорії неплатоспроможних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.