Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 12:15

Жовківська Солідарність прихистила колишніх регіоналів

У виборчих списках Блоку Петра Порошенка "Солідарність" до Жовківської райради йдуть три колишні регіонали.

ЦВК зареєструвала від політичної партії Блок Петра Порошенка "Солідарність" трьох кандидатів у депутати до Жовківської районної ради: Ігоря Шевціва, Івана Зіньківа та Володимира Федюка.

Варіанти з'ясували, що усі вони у минулому були членами Партії Регіонів та "Сильної України", яку очолював ставленик Віктора Януковича Сергій Тігіпко.

Відтак, Ігор Шевців – головний лікар Жовківської центральної районної лікарні – у 2010 році став депутатом  Жовківської райради від Партії регіонів, перебував членом фракції та партії, а у цьому році він знову балотується до Жовківської райради, проте уже від "Солідарності". На сайті ЦВК зазначено, що він є безпартійним.

У 2010 році від "Сильної України" депутатами райради стали Іван Зіньків та Володимир Федюк. Зараз ці люди  балотуються від "Солідарності" як безпартійні.

Зазначимо, Зіньків є приватним Жовківським підприємцем, а Федюк – директор ПП "Лама Плюс".

Нагадаємо, згідно з виборчим списком політичної партії Блок Петра Порошенка "Солідарність" першим номером до Львівської обласної ради є голова Львівської ОДА Олег Синютка, а кандидатом у мери від БПП стала нардеп Оксана Юринець.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.