Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Шведа

Вівторок, 3 листопада 2015, 12:25

Новообраний депутат Львівської облради Шведа їздить на старому бусі

Володимир Шведа

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від Блоку Петра Порошенка Володимир Шведа задекларував Volkswagen 1998 року випуску, а його сім'я їздить на Volkswagen Tiguan 2012 року випуску та Suzuki 2007 року випуску.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Володимир Шведа, директор ТзОВ ТВФ «Омега», задекларував 923 230 грн загального доходу, з них заробітна плата становила 15 630 грн, а дохід від підприємницької діяльності – 907 600 грн.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 26 500 грн.

Із нерухомості у Шведи – дві квартири площею 65,7 та 48 кв. м та інше нерухоме майно – 106 кв. м. Члени його сім’ї задекларували дві квартири у 130 та 57 кв. м.

У статутний фонд підприємства новообраний депутат вклав 13 900 грн, а фінансових зобов’язань у нього, як і у членів його сім’ї, немає.

Зазначимо, Володимир Шведа на цьогорічних місцевих виборах переміг у Самбірському районі (35,45% голосів, 66 округ) та проходить у Львівську обласну раду.

Згідно з виборчим списком політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність», був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Першим номером у списку виступив голова Львівської ОДА Олег Синютка, а кандидатом у мери від БПП була нардеп Оксана Юринець.

Список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.