Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Задорожний

protruskavets.org.ua

Вівторок, 3 листопада 2015, 14:20

Депутат Львівської облради Задорожний шикує на орендованій іномарці

Михайло Задорожний

У 2014 році депутат Львівської облради від Блоку Петра Порошенка Михайло Задорожний їздить на орендованому Peugeot Expert, а члени його сім'ї задекларували два авто.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, Михайло Задорожний орендує Peugeot Expert 2003 року випуску за 5 800 грн. Також у нього є вантажівка Opel Combo 2000 року випуску, оренда якої обходиться у 4 500 грн.

Натомість члени його сім’ї мають Ford Fiesta 2010 року випуску та Kia Sportage 2013 року випуску.

У минулому році Михайло Задорожний, голова правління Дрогобицької районної спілки споживчих товариств, задекларував 158 677 грн загального доходу, з них заробітна плата новообраного депутата становила 35 171 грн, а дохід від передачі в оренду майна – 123 506 грн.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 465 355 грн від ведення підприємницької діяльності.

Із нерухомості у Задорожнього – земельна ділянка площею 0,25 га, дві квартири на 90,7 та 68,4 кв. м та інше нерухоме майно – 64 кв. м. Члени його сім’ї майна не задекларували.

У статутний фонд підприємства Задорожний вклав 300 000 грн, а фінансових зобов’язань у нього, як і у членів його сім’ї, немає.

Зазначимо, Михайло Задорожний на цьогорічних місцевих виборах переміг у Дрогобицькому районі (51,78% голосів, 39 округ) та проходить у Львівську обласну раду. Він є депутатам облради 6 скликання.

Згідно з виборчим списком політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність», був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Першим номером у списку виступив голова Львівської ОДА Олег Синютка, а кандидатом у мери від БПП була нардеп Оксана Юринець.

Список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.