Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Гичка

lv.20minut.ua

Вівторок, 3 листопада 2015, 16:34

Головний лікар Львівської обласної лікарні їздить маршрутками

Михайло Гичка

У 2014 році депутат Львівської облради від Блоку Петра Порошенка Михайло Гичка обходився без авто, натомість члени його сім’ї їздять на Honda CR-V 2011 року випуску.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Михайло Гичка, головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні, задекларував 129 934 грн загального доходу, з них заробітна плата новообраного депутата становила 125 344 грн, а матеріальна допомога – 4 590 грн.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 31 319 грн.

Із нерухомості у Гички – земельна ділянка площею 959 кв. м та житловий будинок на 394,8 кв. Його сім’я власного майна не задекларувала.

Вкладів у банках та фінансових зобов’язань Михайло Гичка, як і члени його сім’ї, не має.

Зазначимо, Михайло Гичка на цьогорічних місцевих виборах переміг у Старосамбірському районі (51,01% голосів, 73 округ) та проходить у Львівську обласну раду. Також він є депутатом облради 6 скликання.

Згідно з виборчим списком політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність», був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Першим номером у списку виступив голова Львівської ОДА Олег Синютка, а кандидатом у мери від БПП була нардеп Оксана Юринець.

Список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.