Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Ільницький

Середа, 4 листопада 2015, 18:31

Директор Боринського лісгоспу Ільницький гасає на Suzuki Grand Vitara

Михайло Ільницький

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від Блоку Петра Порошенка Михайло Ільницький їздить на Suzuki Grand Vitara 2008 року випуску.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, у минулому році Михайло Ільницький, директор ДП «Боринське лісове господарство», задекларував Suzuki Grand Vitara 2008 року випуску, а члени йоно сім’ї обходяться без власного авто.

Загалом новообраний депутат отримав 112 186 грн загального доходу, з них 94 256 грн становила заробітна плата, а 17 930 грн – інші види доходів, не зазначені у декларації.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 763 679 грн, майже уся сума – заробітна плата.

Із нерухомості у Ільницького – земельна ділянка площею 1000 кв. м, житловий будинок на 342 кв. м, а його сім’я задекларувала 50,4 кв. м. іншого майна.

Рахунків у банках та фінансових зобовзань у Ільницького, як і у членів його сім’ї, немає.

Зазначимо, Михайло Ільницький на цьогорічних місцевих виборах переміг у Турківському районі (33,28% голосів, 79 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійний.

Згідно з виборчим списком політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність», був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Першим номером у списку виступив голова Львівської ОДА Олег Синютка, а кандидатом у мери від БПП була нардеп Оксана Юринець.

Список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.