Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Кирилич

Четвер, 5 листопада 2015, 16:53

Бепепіст Кирилич живе на матеріальну допомогу

Володимир Кирилич

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від Блоку Петра Порошенка Володимир Кирилич задекларував зарплату та матеріальну допомогу.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, у минулому році Володимир Кирилич, лікар-хірург Кам’янка-Бузької Центральної районної лікарні, задекларував 82 564 грн загального доходу, з якого заробітна плата становила 79 677 грн, а матеріальна допомога – 2 889 грн.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 54 096 грн.

Із нерухомості у Кирилича – земельна ділянка площею 1600 кв. м, а сім’я новообраного депутата володіє житловим будинком на 235,8 кв. м.

Їздить Володимир Кирилич на Volkswagen Polo 1989 року випуску, а члени його сім’ї обходяться без власного авто.

Рахунків у банках та фінансових зобов’язань у Кирилича та членів його сім’ї, немає.

Зазначимо, Володимир Кирилич на цьогорічних місцевих виборах переміг у Кам'янка-Бузькому районі (37,28% голосів, 50 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійний. Був депутатом Львівської облради 6 скликання (Фронт Змін).

Згідно з виборчим списком політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність», була кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Першим номером у списку виступив голова Львівської ОДА Олег Синютка, а кандидатом у мери від БПП була нардеп Оксана Юринець.

Список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.