Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Кужидло

П'ятниця, 6 листопада 2015, 10:54

Фермер Львівщини та депутат ЛОР Кужидло не має хати

Володимир Кужидло

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від Блоку Петра Порошенка Володимир Кужидло задекларував дві машини, проте обходиться без власного житла.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, власної нерухомості у новообраного депутата, керівника фермерського господарства «ОАЗИС «К», немає, натомість члени його сім’ї задекларували земельну ділянку площею 6900 кв. м, житловий будинок на 110 кв. м та гараж – 24 кв. м.

Їздить Кужидло на Volkswagen Caddy 2009 року випуску, авто придбав за 140 000 грн, та ВАЗі 2004 року випуску, який обійшовся йому у 12 000 грн.

Члени його сім’ї обходяться без власного авто.

Загалом у минулому році Володимир Кужидло задекларував 198 020 грн загального доходу, який становила заробітна плата.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 29 321 грн.

Рахунків у банках та фінансових зобов’язань Володимир Кужидло, як і члени його сім’ї, не має.

Зазначимо, Володимир Кужидло на цьогорічних місцевих виборах переміг у Самбірському районі (30,43% голосів, 65 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійний.

Згідно з виборчим списком політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність», був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Першим номером у списку виступив голова Львівської ОДА Олег Синютка, а кандидатом у мери від БПП була нардеп Оксана Юринець.

Список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.