Старовойт поміняв «Нашу Україну» на «УДАР»

Вівторок, 10 липня 2012, 16:48

Депутат Львівської облради Олександр Старовойт перейшов із партії «Наша Україна» до лав політичної партії УДАР Віталія Кличка. Про це стало відомо сьогодні, 10 липня, на прес-конференції, де оголосили списки кандидатів в народні депутати від УДАРу в одномандатних виборчих округах Львівщини.

У списку, оприлюдненому УДАРом, зазначається, що Старовойт висуватиметься кандидатом у народні депутати від УДАРу у 121-му Жовківському виборчому окрузі.

Як повідомив голова ЛОО УДАР Львівщини Ярослав Гінка, рішення прийняти Старовойта до лав політичної сили було ухвалено на засіданні ЛОО УДАР вчора, 9 липня.

Нагадаємо, журналіст Олесь Старовойт двічі обирався депутатом Львівської облрад за списком "Нашої України". Він також працював у виконкомі ЛОО "Наша Україна" на посади заступника голові. У 2011 році він став активним учасником ГО "Зарваницька ініціатива", лідером якої є нардеп, екс-член "Народної самооборони" Тарас Стецьків.  Олесь Старовойт  був ініціатором створення Комітету опору диктатурі у Львові.        

Мітки: Олександр Старовойт, УДАР