Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Валентин Устименко

П'ятниця, 20 листопада 2015, 18:09

Депутат Устименко живе на свіжому повітрі Батьківщини

Валентин Устименко

Новообраний депутат Львівської облради від ВО «Батьківщина» Валентин Устименко не має землі, будинку, квартири та машини.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Валентин Устименко, начальник відділу TIR-Львів Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України, задекларував 227 956,52 грн загального доходу, який становила заробітна плата.

Члени його сім’ї у 2014 році нічого не заробили.

Устименко та члени його сім’ї не мають власного майна, автомобіля, рахунків у банках чи фінансових зобов’язань.

Зазначимо, Валентин Устименко на цьогорічних місцевих виборах переміг у Яворівському районі (17,06% голосів, 80 округ), офіційно – безпартійний.

Згідно з виборчим списком політичної партії ВО «Батьківщина» був кандидатом у депутати до Львівської облради, який очолив заступником директора ТзОВ «Будінвест» Юрій Гудима. А виборчий список партії на виборах до Львівської міської ради очолив Михайло Мужилівський.

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбулася 19 листопада: депутати утворили 7 фракцій, а також створили 12 постійних депутатських комісій: перелік голів та заступників. Вантух очолив комісію з питань освіти та науки.

Олександр Ганущин став головою облради, а першим заступником Ганущина депутати обрали Параскевію Дворянин від "Об'єднання "Самопоміч", а заступником – Володимира Гірняка від Громадянської позиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.