Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перинатальний центр

Четвер, 26 листопада 2015, 11:46

Завершився ремонт двох корпусів Львівського перинатального центру

перинатальний центр

Силами 130 будівельників адміністративний та пологовий корпуси Львівського перинатального центру готові до зими.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначила начальник управління капітального будівництва Львівської ОДА Катерина Іванова, будівлі адміністративного та пологового корпусів Львівського обласного клінічного перинатального центру, що на вул. Дж. Вашингтона, 6 повністю готові до виконання внутрішніх оздоблювальних робіт, які будівельники проводитимуть зимою.

"Усі зовнішні роботи у пологовому та адміністративному корпусах уже фактично закінчено: гідроізольовано та термоізольовано фундамент, влаштовано дренажі, вставлено усі вікна, перекрито дах, практично звершено роботи зі зовнішнього утеплення стін. Відповідно в обох корпусах робітники розпочали штукатурити внутрішні стіни та перегородки. А також продовжують монтувати системи водопостачання, каналізації та електричні мережі", – наголосила Катерина Іванова.

За її словами, роботи щодо влаштування дренажу, гідроізоляції та термоізоляції фундаменту тривають лише у третьому, гінекологічному, корпусі перинатального центру. Ці роботи будівельники обіцяють завершити за місяць.

Станом на 26 листопада тут працюють 10 одиниць техніки та 130 будівельників.

Нагадаємо, 12 жовтня з держбюджету надійшов аванс в розмірі 12 550,00 тис. грн на ремонт Львівського обласного клінічного перинатального центру, а роботи стартували 16 вересня. До цього Львівський перинатальний центр був закритий на ремонт з жовтня 2013 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.