Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

П'ятниця, 4 грудня 2015, 10:16

Цимбалюк очолив львівську Батьківщину

Михайло Цимбалюк

Виконувачем обов’язків голови Львівської "Батьківщини" став колишній голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

Про це повідомила прес-служба  Львівського обласного партійного осередку ВО "Батьківщина".

Відтак, 3 грудня відбулася робоча нарада керівництва Львівської обласної та міської партійних організацій та депутатів Львівської обласної ради від ВО "Батьківщина", під час якої було представлено нового в.о. голови Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Михайла Цимбалюка.

Зазначимо, Михайло Цимбалюк у 2007 та 2010 роках був начальником головного управління МВС України у Львівській області, а у 2010-2011 рр. очолював Львівську ОДА.

Працював у Львівському державному університеті внутрішніх справ, проте звільнився у 2014 році.

Нагадаємо, на місцевих виборах першим у списку до Львівської облради від ВО "Батьківщина" був заступник директора ТзОВ "Будінвест" Юрій Гудима, а виборчий список партії на виборах до Львівської міської ради очолив Михайло Мужилівський.

До Львівської обласної ради пройшли 9 політичний партій: Блок Петра Порошенка "Солідарність", ВО "Свобода", "Об'єднання "Самопоміч", ВО "Батьківщина", Громадянська позиція, Народний Рух України, Укроп, Радикальна партія Ляшка, Народний контроль: перелік депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.