Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 4 лютого 2016, 12:48

Львівським МАФам не продовжили термін підприємницької діяльності

Львівська міськрада

Сьогодні депутати Львівської міськради вирішили не розглядати питання про МАФи та водопостачання.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Відтак, сьогодні, 4 лютого, львівські депутати перенесли на наступну сесію міськради питання про продовження терміну здійснення підприємницької діяльності у львівських МАФах та прийняття у власність територіальної громади Львова зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення.

Окрім цього львівські обранці не розглядатимуть затвердження громадянам документацій із землеустрою і передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок. А також вилучили питання про надання ТзДВ "Дальта" дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Антоновича, 31 – вул. Грюнвальдській, 11-а.

Вилучення цих двох питань з порядку денного підтримали 52 депутати.

Нагадаємо, міськийц голова Львова Андрій Садовий ще  у минулому році заветував ухвалу про продовження терміну ведення підприємницької діяльності у МАФах у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.