Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

водопостачання

ibud.ua

Вівторок, 1 березня 2016, 11:35

Мешканцям Дрогобича відключили воду через борги місцевого водоканалу

водопостачання

"Дрогобичводоканал" знеструмили через борги: без води залишилися три вулиці міста.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 29 лютого о 15.00 год надійшло повідомлення від ПАТ "Дрогобичводоканал" про припинення електропостачання через заборгованість із оплати близько 2 млн. грн. на насосні станції третього підйому, що привело до зупинки водопостачання на трьох вулицях і виробничої бази підприємства на вул. Федьковича 11.

Відтак, без питної води залишились 4314 споживача.

Сьогодні, 1 березня, об 11.00 год розпочалося засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС щодо вирішення питання забезпечення водопостачанням населення міста питною водою та вирішення проблеми відновлення водопостачання.

Нагадаємо, 23 лютого 64 тисячі мешканців Стебника, Дрогобича, Трускавця та 15 сіл Дрогобицького району залишилися без водопостачання через знеструмлення водогону.

Також 1 лютого за борги "Львівобленерго" відімкнуло від електропостачання насосну станцію "Будзень", відтак без води залишилися 20 тис. мешканців Львівщини. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.