Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Четвер, 21 квітня 2016, 11:38

Порошенко підтримав заборону на трансляцію російських фільмів

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав закон про заборону трансляції фільмів Росії, що з'явилися після січня 2014 року.

Про це поідомляє РБК-Україна.

Зокрема, президент Петро Порошенко підписав закон про заборону трансляції російських фільмів, що з'явилися після січня 2014 року.

Як повідомляється, законопроект "Про внесення змін до Закону України "Про кінематографію" (щодо фільмів держави-агресора)" було повернуто з підписом президента вчора, 20 квітня.

"Метою законопроекту є вдосконалення правового механізму захисту національної безпеки України в інформаційній сфері шляхом обмеження будь-яких форм пропаганди, використовуваних державою-окупантом", – йдеться в пояснювальній записці.

Закон пропонує поширити норму про заборону трансляції фільмів, вироблених  фізичними і юридичними особами держави-агресора, які не містять популяризації або пропаганди, вироблені після 1 січня 2014 року і вперше опубліковані після 1 січня 2014 року.

Нагадаємо, у червні 2015 року набрав чинності закон про заборону показу російських фільмів і серіалів, що містять пропаганду держави-агресора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.